ukrainski-viiskovi-trymaiut-oboronu-na-avdiivskomu-napriamku-tarnavskyi

Українські військові тримають оборону на Авдіївському напрямку - Тарнавський

 • 1308 переглядiв

Українські війська утримують стабільні позиції на Авдіївському напрямку та продовжують вести наступальні дії на Мелітопольському напрямку. Втрати противника становили ще 456 осіб

Українські військові стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку та продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Про це повідомив у суботу командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський, пише УНН.

Наші воїни стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. 
Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.

- написав Тарнавський у Telegram.

Деталі

Зі слів командувача, на Таврійському напрямку за минулу добу загальні втрати ворога сягнули 456 осіб. 1 окупант здався у полон.

Знищено 19 одиниць військової техніки. Зокрема, 1 танк, 3 ББМ, 2 артсистеми, 12 БпЛА, 1 одиницю спецтехніки. Ще 16 одиниць військової техніки ворога пошкоджено, повідомив Тарнавський.

При цьому на Таврійському напрямку, зі слів Тарнавського, ворог завдав 8 авіаударів, провів 51 бойове зіткнення та здійснив 974 артобстріли.

Доповнення

Армія рф знищує Авдіївку в Донецькій області, поступово перетворюючи її на вже знищену Мар’їнку, вказував голова Авдіївської МВА Барабаш.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Reuters повідомило про складнощі в переговорах у ЄС щодо України

     • 2303 переглядiв