ukrainska-asotsiatsiia-futbolu-zaklykaie-fifa-ta-uiefa-skasuvaty-match-tovaryskyi-serbiia-rosiia

Українська асоціація футболу закликає ФІФА та УЄФА скасувати матч товариський Сербія-росія

 • 29464 переглядiв

Українська асоціація футболу просить ФІФА, УЄФА та Сербський футбольний союз скасувати товариський матч Сербія-росія, запланований на 21 березня 2024 року, через підтримку росії.

Українська асоціація футболу звернулась до ФІФА, УЄФА та Футбольного союзу Сербії з проханням відмінити майбутній товариський матч між збірними Сербії та росії, який запланований на 21 березня наступного року, пише УНН.

Деталі

"Українська асоціація футболу звернулася до ФІФА, УЄФА та Футбольного союзу Сербії з офіційним листом, в якому просить вжити відповідних заходів для запобігання жестам підтримки росії шляхом залучення її команд до міжнародних матчів", - йдеться в повідомленні УАФ.

В УАФ зазначають, що раніше генеральний секретар Футбольної асоціації Сербії Йован Шурбатович повідомив, що 21 березня 2024 року у москві заплановано товариський матч між збірними Сербії та росією.

Нагадаємо

Виконавчий комітет Міжнародного олімпійського комітету допустив спортсменів з росії та білорусі до Олімпійських ігор-2024 у нейтральному статусі.

Павло Башинський

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський зустрівся з послом Японії: про що говорили

     • 25712 переглядiв