ukraina-vidnovyla-stabilnyi-rukh-vantazhivok-u-pp-iahodyn-dorohusk-kubrakov

Україна відновила стабільний рух вантажівок у ПП "Ягодин-Дорогуськ" – Кубраков

 • 38918 переглядiв

Рух через пункт пропуску Ягодин-Дорогуськ на українсько-польському кордоні було відновлено, незважаючи на спроби протестуючих перевізників заблокувати його: понад 350 вантажівок в'їхали в Україну і понад 200 виїхали до Польщі. Про це повідомив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков у звіті за добу що минула.

На пункті пропуску "Ягодин - Дорогуськ" на українсько-польському кордоні, розблокованому напередодні, вдалося відновити стабільний рух транспорту. При цьому протестуючі перевізники намагалися цьому завадити. Про це розповів Віцепрем'єр-міністр з відновлення України - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, передає УНН.

Минула доба, як розблокували найважливіший вантажний пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ" між Україною та Польщею. Протягом цього часу протестувальники намагалися фізично перешкоджати руху транспорту, але завдяки місцевій владі стабільний рух вдалося відновити.

– написав Кубраков у соцмережі Х.

Деталі

Кубраков також зазначив, що з учорашнього дня в Україну в'їхало понад 350 фур, а у Польшу вирушили понад 200 фур.

Очікувана пропускна здатність цього пункту пропуску – 1200 вантажівок загалом в обох напрямках на добу.

Україна поки працюємо над досягненням вище зазначенної цифри.

Додатково

Наразі на кордоні з Польщею залишаються заблокованими три пункти пропуску. Рух через пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ" відновлено, повідомив в ефірі телемарафону заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач

Нагадаємо

Польські страйкарі розблокували пункт пропуску "Ягодин – Дорогуськ" на кордоні з Україною. З 11 грудня з 14:00 розпочався стабільний рух вантажівок.

Тетяна Салганік

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Польща: уряд Туска отримав вотум довіри

     • 25307 переглядiв