ukenru
ukhl-prodovzhila-diyu-podachi-zayavok-klubiv-na-uchast-v-chempionati-ukrayini

УХЛ продовжила дію подачі заявок клубів на участь в чемпіонаті України

 • 8056 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Українська хокейна ліга продовжила прийом заявок на майбутній сезон 2018/19 років від команд до 30 червня, інформує УНН з посиланням на прес-службу УХЛ.

На даний момент очікується подача заявок від трьох потенційних учасників чемпіонату УХЛ: броварських "Вовків", "Галицьких Левів" та ініціативної групи київського "Сокола", які звернулися до Української хокейної ліги з проханням про продовження терміну подачі клубних заявок.

Варто відзначити, що в офіс Української хокейної ліги вже надійшли заявки від п'яти українських клубів на участь в майбутньому сезоні УХЛ. Таким чином в сезоні 18/19 візьмуть участь призери минулого чемпіонату "Білий Барс", "Кременчук", "Донбас" і МХК "Динамо". Також на карті професійного хокею України з'явилася нова команда - херсонський "Дніпро", який став п'ятим учасником Української хокейної ліги в майбутньому сезоні.

Нагадаємо, що майбутній сезон стане третім для УХЛ. У першому сезоні 2016-2017 чемпіоном став "Донбас", срібним призером - ХК "Кременчук", а "бронза" дісталася "Кривбасу». У сезоні 17/18 золоті медалі знову дісталися донецькому клубу, срібло - "городянам", а володарями бронзових медалей першості стали "Білий Барс" і МХК "Динамо".

Українські Національні Новини

Спорт