uhorski-prykordonnyky-zaviryly-shcho-demonstratsiia-yikhnikh-pereviznykiv-ne-zablokuie-kordon-demchenko

Угорські прикордонники завірили, що демонстрація їхніх перевізників не заблокує кордон - Демченко

 • 46405 переглядiв

За словами Андрія Демченка, угорські прикордонники запевнили українську владу, що майбутня акція протесту перевізників не призведе до перекриття угорсько-українського кордону. Незважаючи на те, що в черзі на пункті пропуску Загонь-Чоп стоять близько 1 000 вантажівок, потік транспорту залишається інтенсивним.

Угорські прикордонники поінформували українських колег, що анонсована їхніми перевізниками демонстрація не призведе до блокування кордону між державами повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Угорці повідомили, що 11 числа близько 11 години може початися демонстрація на цьому напрямку ("Захонь-Чоп" - ред.), але зазначали, що начебто не відбуватиметься блокування руху,

- сказав Демченко.

Деталі

За словами Демченка, на пункті пропуску "Захонь-Чоп" чекають чергу близько 1000 вантажівок, але інтенсивність руху триває.

Нагадаємо

Асоціація угорських підрядників автоперевезень MKFE з понеділка, 11 грудня, почне протест слідом за польськими та словацькими далекобійниками. Їхня основна вимога - скасування "транспортного безвізу" для України.

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Бойовики ХАМАС масово здалися у полон – Армія Ізраїлю

     • 124709 переглядiв