ukenru
uchasniku-lnr-ogolosili-pidozru-u-vikradenni-ta-katuvanni-lyudey

Учаснику "ЛНР" оголосили підозру у викраденні та катуванні людей

 • 12124 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Головна військова прокуратура склала підозру учаснику терористичної організації “ЛНР” у пособництві терористам та викраденні людей. Про це УНН повідомили у прес-службі ГПУ.

Правоохоронцями здійснюється досудове розслідування за підозрою А.Корнієвського у викраденні людей. Встановлено, що у період із першої половини липня 2014 року і щонайменше до 28 жовтня 2014 так званий слідчий незаконного збройного формування “Окремий комендантський полк 2-го Армійського корпусу” терористичної організації “ЛНР”, організував та особисто здійснив розбійний напад, розбій з метою викрадення вогнепальної зброї, викрадення та незаконне позбавлення волі цивільного населення, які незаконно утримувались в будівлі Луганської обласної державної адміністрації, а також в приміщенні виконавчого комітету Жовтневої районної ради м. Луганськ.

Під час незаконного утримання цивільних осіб проводив їх допити та віддавав накази застосувати до них фізичне насильство шляхом нанесення побоїв і застосування тортур.

Слідством установлено 6 цивільних осіб, які потерпіли від дій зазначеної особи.

Як повідомляв УНН, представника "ЛНР" засудили на 3 роки у Рівному.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП