ukenru
uchasniki-torgovoyi-blokadi-na-donbasi-rozgornuli-blokpost-bilya-novotroyitskogo

Учасники торгової блокади на Донбасі розгорнули блокпост біля Новотроїцького

 • 17558 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Штаб блокади торгівлі з окупантами повідомив про відкриття першого редуту на Маріупольському напрямку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Семен Семенченко, передає УНН.

"Завдання гарнізону нового редуту "Соловейко" :) - перекриття трафіку контрабанди, контрафакту і торгівлі з окупантами по лінії Донецьк - Волноваха - Маріуполь. Редут "Соловейко" розташовується в районі селища Новотроїцьке. Зараз гарнізон редуту веде інженерне обладнання місцевості і формує зведені мобільні групи для ведення розшуку на трасах", - написав С.Семенченко.

Нардеп також додав, що офіційне відкриття "Соловейка" заплановано на завтра.

Нагадаємо, 15 лютого уряд ухвалив рішення про надзвичайні заходи в енергетиці. Рішення було прийнято на фоні блокади активістами на залізниці поставок вугілля з Донбасу.

В ООН заявили, що блокада залізниці на Донбасі призведе до фінансових збитків та зростання безробіття. У ЄС вказали на занепокоєння через блокаду на Донбасі.

Як повідомляв УНН, в кінці січня 2017 року учасники програми добровольчих батальйонів на Донбасі почали блокаду залізниці і заблокували 3 ключові гілки перевезення вугілля. У Луганській області перекрито рух по залізниці на лініях “Луганськ-Лисичанськ” і напрямок “Гірське-Золоте”. 2 лютого близько 50 озброєних людей у камуфляжі перекрили рух на залізничному переїзді у Бахмуті.

Українські Національні Новини

Суспільство