ukenru
ubivstvo-12-richnoyi-divchinki-u-kropivnitskomu-zasidannya-sudu-perenesli-na-14-travnya

Убивство 12-річної дівчинки у Кропивницькому: засідання суду перенесли на 14 травня

 • 7728 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 8 травня. УНН. Сьогодні у Кіровському районному суді у Кропивницькому відбулось чергове засідання у справі жінки, що підозрюється у вбивстві доньки – слухалось клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно підозрюваної, повідомив кореспондент УНН.

На засідання з’явилися прокурор, що підтримує обвинувачення, адвокат підозрюваної, законний представник малолітньої постраждалої (бабуся п’ятирічної доньки підозрюваної), свідки.

На початку прокурор вніс клопотання про заборону фото і відеофіксації засідання, а також використання стаціонарної аудіо записуючої апаратури. Рішення підтримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку, підозрювану у вбивстві власної доньки у Кропивницькому, визнали неосудною

Потім було внесено клопотання про проведення слухання у закритому режимі. Серед аргументів: збереження лікарської таємниці, подробиць приватного життя родини, захист малолітньої постраждалої тощо. Клопотання підтримав адвокат та інші учасники процесу.

Суд задовольнив клопотання частково і погодив закриті засідання у частині допиту свідків, які можуть оприлюднити інформацію, що стосується відомостей про приватне життя особи і відомості, які охороняються законом.

Після видалення з зали журналістів суд допитав свідка і вирішив певні процесуальні питання.

14 травня об 11:00 розгляд клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно підозрюваної у вбивстві 12-річної дівчинки буде продовжено.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП