ukenru
ubiv-dvokh-sester-zaradi-kvartiri-pidozryuvanomu-zagrozhuye-dovichne-pozbavlennya-voli

Убив двох сестер заради квартири: підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі

 • 21657 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Убив двох сестер заради квартири - 44-річному киянину загрожує довічне позбавлення волі, передає УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Києва.

Цитата

"... 44-річному чоловіку повідомлено про підозру в умисному вбивстві двох осіб, вчинених з корисливих мотивів (ч. 2 ст. 115 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Згідно з матеріалами слідства, 13 листопада 2020 року в Голосіївському парку було виявлено тіло дівчини з вогнепальним пораненням голови.

За результатами проведених слідчих дій правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився 44-річний мешканець столиці, який під вигаданим приводом заманив потерпілу до парку та вчинив її вбивство. 18 листопада вказаній особі було повідомлено про підозру та у подальшому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові вбили двох іноземних студенток

Під час подальшого досудового розслідування правоохоронці встановили причетність підозрюваного до ще одного злочину, а саме умисного вбивства сестри застреленої дівчини, яка померла 13 листопада внаслідок отруєння.

Ці особливо тяжкі злочини підозрюваний, який був знайомий із обома дівчинами, вчинив з метою заволодіння їхньою квартирою.

Додамо

Наразі досудове слідство триває. Підозрюваний перебуває під вартою. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП