ubitogo-v-krasnodari-ekskomandira-rosiyskogo-pidvodnogo-chovna-rzhitskogo-pokhovayut-v-okupovanomu-krimu

Убитого в краснодарі екскомандира російського підводного човна ржицького поховають в окупованому Криму

 • 499371 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Застреленого кілером колишнього командира підводного човна "краснодар" станіслава ржицького поховають у Севастополі, повідомляють Крим.Реалії, пише УНН.

Деталі

Дата прощання з ржицьким поки не відома. За даними кримських ЗМІ, батько покійного повідомив, що адміністрація краснодара обіцяла допомогти з прощанням, організувати панахиду і доставити тіло в Севастополь.

Нагадаємо

ржицького було вбито 10 липня в краснодарі. Він здійснював ранкову пробіжку, кілер підстеріг його і зробив кілька пострілів із пістолета. Екскомандир помер на місці. Раніше ржицький служив на флоті і був командиром підводного човна "Краснодар", оснащеного крилатими ракетами "Калібр". Підводний човен міг брати участь в обстрілі Вінниці в липні минулого року. Тоді у наслідок обстрілу загинули і були поранені десятки людей.

Додамо

За повідомленнями російських ЗМІ Першотравневий суд краснодара заарештував на два місяці Сергія Денисенка, підозрюваного у вбивстві ржицького.

За даними росЗМІ, Денисенка затримали наступного дня після вбивства, на допиті він нібито визнав свою провину. Російські видання наголошували, що чоловік планував полетіти до Туреччини, а потім сховатися у Швейцарії. Під час обшуку в нього нібито знайшли квитки за кордон.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Рада удосконалила процедуру оцінки впливу на довкілля

     • 303577 переглядiв