ukenru
uaf-onovila-infrastrukturu-v-ramkakh-proektu-11kh11-chempioniv

УАФ оновила інфраструктуру в рамках проекту "11х11 чемпіонів"

 • 15948 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. У селі Коржі Баришівського району Київської області з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулося відкриття нового стадіону для місцевого футбольного клубу "Трубіж", про це повідомляє пресслужба УАФ, передає УНН.

Результатом проекту стало покращення інфраструктури 11-ти футбольних клубів у малих громадах, підвищення їхньої ефективності та навчання їхніх, масове залучення молоді до занять, активізація волонтерства.

"Першим поштовхом для подальших великих інвестицій стала участь місцевої громади в проекті "11х11 чемпіонів". Футбол заради розвитку молоді та регіонів", який впродовж минулого року був успішно реалізований Асоціацією аматорського футболу України та Українською асоціацією футболу за підтримки Посольства Німеччини в Україні і Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ", - пише пресслужба УАФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін запропонує комплексне вирішення проблем об’єктів спортивної інфраструктури

У кожній з 11-ти громад проект набув ознак сталого розвитку, та покращення інфраструктури зі збільшенням місцевих інвестицій.

Прикладом цього є продовження місцевих ініціатив, викликаних проектом у клубі "Трубіж", щодо нарощування потенціалу та виконання цілого комплексу робіт із побудови стадіону для громади.

"Ми сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в таких проектах, завдяки чому тисячі хлопчиків і дівчат із малих громад отримують можливість займатися улюбленою грою в сучасних європейських умовах", – відзначив перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

Нагадаємо, у рамках програми Президента уряд продовжує ініціативу УАФ та будує ще 100 нових футбольних полів.

Українські Національні Новини

Суспільство