ukenru
u-zsu-zareyestrovano-sche-10-vipadkiv-zakhvoryuvannya-na-covid-19

У ЗСУ зареєстровано ще 10 випадків захворювання на COVID-19

 • 13339 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. У Збройних силах України за минулу добу зареєстровано 10 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Про це інформує Командування медичних сил ЗСУ, передає УНН.

"Станом на 10:00 2 червня у Збройних Силах України хворіють 124 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що всього за час пандемії одужало – 115 осіб, летальних випадків – 4.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 448 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 137 осіб.

"За минулу добу зареєстровано десять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19",- зазначається у повідомленні.

Окрім того, у закладах охорони здоров’я перебувають дві особи (Рівненський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець та Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – 1 працівник ЗС України).

Вказується, що стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

"Вісім осіб (Київська область – 2 військовослужбовці, Рівненська – 4 військовослужбовці та 1 працівник ЗС України, Закарпатська область – 1 військовослужбовець) перебувають на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві за минулу добу коронавірус підтвердили у 28 людей, серед яких 5 медиків, одна людина померла. Загалом - вже 3071 випадок коронавірусної хвороби COVID-19 у столиці.

Українські Національні Новини

Суспільство