ukenru
u-zsu-za-dobu-zareyestruvali-sche-3-vipadki-covid-19

У ЗСУ за добу зареєстрували ще 3 випадки COVID-19

 • 12286 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Станом на ранок 21 травня у Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 хворіють 48 осіб. За минулу добу було зареєстровано три нові випадки. Про це інформує командування Медичних сил Збройних Сил України, передає УНН.

"Станом на 07:00 21 травня у Збройних Силах України хворіють 48 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 82 особи та 2 летальних випадки", - йдеться у повідомленні командування.

Зазначається, що на даний час на ізоляції, в тому числі самоізоляції, перебувають 205 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 29 осіб.

"За минулу добу зареєстровано три нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Двоє військовослужбовців (Рівненська область) та один з працівників ЗС України (Черкаська область) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Симптоми захворювання відсутні", - повідомили у командуванні.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні на коронавірусну хворобу COVID-19 захворіли 476 осіб, серед них 29 дітей та 76 медиків.

Українські Національні Новини

Суспільство