u-zsu-pokazaly-yak-mobilni-vohnevi-hrupy-zbyvaiut-vorozhi-tsili-na-sumskomu-napriamku

У ЗСУ показали, як мобільні вогневі групи збивають ворожі цілі на Сумському напрямку

 • 18792 переглядiв

Українські війська на Сумському напрямку ефективно протидіють ворожим об'єктам вночі, за допомогою мобільних засобів протиповітряної оборони.

На Сумському напрямку сотні мобільних вогневих з протиповітряної оборони знаходяться на бойовому чергуванні. рф намагається підвищити ефективність атак, використовуючи дрони вночі, однак українські бійці успішно ліквідовують ворожі цілі.  Про це повідомив командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, якого зацитувала пресслужба Об'єднаних Сил, пише УНН.

Щодня на Сумському напрямку Північної операційної зони, для прикриття військових об’єктів та об’єктів критичної цивільної інфраструктури, на бойове чергування заступають сотні мобільних вогневих груп з протиповітряної оборони

- заявив Наєв.

За його словами, хоча останнім часом противник намагається підвищити ефективність дронів-камікадзе шляхом використання їх в темний час доби,  українські бійці "цілодобово знаходяться в повній бойовій готовності успішно виявляти і знищувати ворожі цілі"

Доповнення

Сили протиповітряної оборони збили вночі три дрони типу Shahed-131/136.

Тетяна Краєвська

Війна

    Новини по темі

    ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Запоріжжя

     • 24341 переглядiв

    Цьогоріч майже 130 тисяч українців отримали паліативну допомогу

     • 21909 переглядiв

    Шмигаль обговорив з прем’єром Литви посилення ППО України

     • 19778 переглядiв