ukenru
u-zsu-nazvali-golovnu-tsil-navchan-v-azovskomu-mori

У ЗСУ назвали головну ціль навчань в Азовському морі

 • 7876 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Бойові навчання на узбережжі Азовського моря мали на меті підготувати адекватну відповідь на російську агресію, а не налякати Угорщину. Про це в інтерв’ю виданню Reuters заявив начальник Генерального штабу - Головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко, передає УНН.

Муженко відповідав у суботу на борту військового літака, який прямував з острова Тендрівська Коса на південному узбережжі, в останній з п'яти днів військових ігор в різних частинах України. Частина цих вправ відбулася на угорському кордоні, що, на думку авторів статті, викликало жах у Будапешті.

Як пише видання, Муженко заперечив, що військові ігри були спрямовані не на те, щоб "показати силу" угорській стороні, заявивши, що вони мали на меті протидію будь-яким спробам нападу РФ на Україну з Заходу.

"По-перше, це стосується здатності адекватно реагувати на загрози з боку Російської Федерації. Ми говоримо про захист наших сполучень, про можливу реакцію на загрози, зокрема на заході ", - сказав він.

Як повідомляв УНН, минулого тижня на узбережжі Азовського моря було проведено спільні тактичні навчання по відбиттю та стримуванню агресії з моря.

Українські Національні Новини

Політика