ukenru
u-zoni-boyovikh-diy-na-luganschini-znayshli-skhovanku-z-granatami

У зоні бойових дій на Луганщині знайшли схованку з гранатами

 • 9691 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Схрон з боєприпасами прикордонники виявили на Луганщині в районі проведення операції Об’єднаних сил. Про це повідомив відділ комунікацій зі ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби України, передає УНН.

“У залишеній будівлі у селищі Красна Талівка на кордоні із РФ спільна група виявила гранати та більше 100 патронів різного калібру”, — йдеться у повідомленні.

За вищезазначеним фактом прикордонниками до Національної поліції направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення за ст. 263 КК України.

Учора в Луганській області прикордонники спільно зі співробітниками СБУ, які діють в складі Об’єднаних сил, виявили схрон з гранатами та боєприпасами.

Спочатку правоохоронці отримали інформацію, що в одній з покинутих будівель населеного пункті Красна Талівка можливо знаходиться схрон з боєприпасами.

За вищезазначеним фактом прикордонниками до Національної поліції направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення за ст. 263 КК України “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, під Дніпром знайшли велику схованку з гранатометами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП