ukenru
u-zhovtni-ochikuyetsya-eskalatsiya-na-fronti-danilov

У жовтні очікується ескалація на фронті, — Данілов

 • 152417 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону "Єдині новини" заявив, що у жовтні очікується ескалація на фронті, пише УНН.

Деталі

За словами Данілова, ескалація на фронті відбудеться через те, що в Росії провели мобілізацію та окупанти намагатимуться робити певні кроки, проте війська України готові до будь-якого розвитку подій.

Цитата

"Росія намагатиметься нам завдати максимальної шкоди. Але і ми віримо в наші ЗСУ, ми розуміємо, що відбувається на фронті. Я хочу зауважити, що перед засіданням РНБО відбулось засідання Ставки верховного головнокомандувача. Ми вдячні всім, хто на Харківському, Луганському напрямках рухається вперед. Вдячні тим, хто боронить Донецький напрямок та інші. Ми розуміємо, що відбувається на фронті. Наші війська готові до будь-якого розвитку подій. Ми вважаємо, що найближчим часом буде спроба ескалації з боку РФ, адже у них відбувається мобілізація", - заявив Данілов.

Нагадаємо

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, взимку інтенсивність війни знижуватиметься, а вже до кінця весни українські війська вийдуть до адміністративних кордонів.

Українські Національні Новини

Війна