ukenru
u-zhitlovomu-masivi-kharkova-progrimiv-vibukh-postrazhdav-cholovik

У житловому масиві Харкова прогримів вибух: постраждав чоловік

 • 10546 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Вибух стався на бульварі Жасміновому у Харкові, внаслідок чого постраждав чоловік. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, передає УНН.

"4 вересня близько 1:50 на бульварі Жасміновому, біля одного з будинків, невідомий кинув вибуховий предмет. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного управління. Працівники поліції провели огляд місця події та зібрали речові докази. Попередньо встановлено, що за адресою стався вибух саморобного вибухового пристрою", - йдеться в повідомленні.

У результаті вибуху до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги був доставлений 30-річний чоловік з осколковим пораненням. Наразі стан його здоров’я задовільний.

"Поліцейські встановлюють всі обставини та особу зловмисника. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України", - додали в поліції.

Нагадаємо, на Закарпатті вибух газу повністю зруйнував житловий будинок. Крім того, травмувався чоловік, який орендував будинок. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП