ukenru
u-zhenevi-obgovoryat-zakhodi-pro-spriyannyu-povernennya-krimu-i-geraschenko

У Женеві обговорять заходи про сприянню повернення Криму – І.Геращенко

 • 9322 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Цього понеділка в Женеві відбудеться засідання міністрів закордонних справ Балтії та України за участі Генсека РЄ Турбйорна Ягланда обговорюватимуть питання прав людини в окупованому Криму, а також заходи, які має зробити світ, щоб сприяти поверненню Криму. Про це під час форуму до третьої річниці анексії Криму повідомила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, передає УНН.

"У понеділок в Женеві відбудеться важливий захід високого рівня за участі міністрів закордонних справ України, декількох країн Балтії, а також генсека Ради Європи, де також будуть підніматися питання прав людини в Криму, а також ті заходи, які має зробити весь світ, щоб не просто засуджувати анексію, а сприяти повернення Криму Україні", - сказала вона.

Як повідомляв УНН, перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила, що через те, що сьогодні Росія намагається легітимізувати окупацію Криму через міжнародні органіцізації, необхідно, щоб в БДІПЛ/ОБСЄ змінили існуючу систему моніторингу.

Українські Національні Новини

Політика