u-zelenskogo-zayavili-scho-tankova-koalitsiya-dlya-ukrayini-zrostaye-ale-ne-vse-mozhna-vinositi-v-presu

У Зеленського заявили, що танкова коаліція для України зростає, але “не все можна виносити в пресу”

 • 486846 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Танкова коаліція для України зростає, але не всі рішення можна висвітлювати в пресі. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода повідомив заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква, передає УНН.

Деталі

За словами Жовкви, зустріч на рівні міністрів оборони країн-партнерів у форматі “Рамштайн”, яка відбулася на цьому тижні, має хороші результати. Зокрема, танкова коаліція для України зростає, але не всі рішення можна висвітлювати у пресі.

Цитата

“Обговорювалися не лише літаки, обговорювалися в тому числі танки, про що говорилося на минулому “Рамштайні”, танкова коаліція, наприклад, зростає. Обговорювалася артилерія, обговорювалися боєприпаси – те, чого нам зараз дійсно не вистачає. Обговорювався весь спектр питань. Адже на столі у кожного лідера, з яким говорив президент Зеленський перед “Рамштайном”, є конкретний перелік того обладнання, якого потребує Україна. Ми знаємо, яке обладнання є в кожній країні, і знаємо, що це саме той надлишок, який вони можуть нам дати”, – відзначив Ігор Жовква.

Доповнення

Як писав УНН, Нідерланди і Данія відмовилися передавати Україні німецькі танки Leopard 2.

Згодом, прессекретар уряду Нідерландів Саша Лувхофф заявила, що Нідерланди не відмовлялися від поставок Україні танків німецького виробництва Leopard 2.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Вірменія направила Азербайджану проект мирного договору

     • 475366 переглядiв