ukenru
u-zelenskogo-rozpovili-pro-perebig-rozsliduvannya-spravi-cherez-video-iz-furoyu

У Зеленського розповіли про перебіг розслідування справи через відео із фурою

 • 10182 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Слідство зібрало всю інформацію щодо обвинувачень та передбачуваного автора скандального відео, на якому Володимира Зеленського нібито збиває вантажівка. Про це повідомила команда Зеленського у Facebook, передає УНН.

"Пам’ятаєте провокаційне відео з вантажівкою, яке розмістив у себе на телеграм-каналі екс-президент Порошенко? Нацполіція відкрила кримінальне провадження за статтею "Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча"!" - йдеться в повідомленні.

Крім того, як зазначили у команді, старший слідчий з особливо важливих справ Головного управління Нацполіції "вже зібрав всю інформацію щодо обвинувачень та передбачуваного автора "шедеврального" відео".

"Доля автора буде несолодкою — обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Нацполіція працює максимально ефективно і винні будуть покарані найближчим часом", - заявили у команді Зеленського.

Раніше, напередодні другого туру виборів президента України, у Telegram-каналі "Європейське майбутнє України" було оприлюднено відео, на якому вантажівка збиває тоді ще кандидата у на пост глави держави Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що за цим фактом Головним слідчим управлінням Нацполіції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 346 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча.

Українські Національні Новини

Політика