ukenru
u-zatotsi-zlovmisniki-obikrali-ta-nozhem-poranili-ryatuvalnika

У Затоці зловмисники обікрали та ножем поранили рятувальника

 • 9270 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 2 червня. УНН. Двоє зловмисників на пляжі у Затоці в Одеській області проникли до будиночку рятувальника, звідки викрали телевізор та 4,5 тис грн. Працівник рятувальної станції намагався їх затримати, але один із нападників поранив його ножем. Про це повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Одеській області, передає УНН.

"В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявились двоє працівників бази відпочинку, яка знаходилася поруч з рятувальною станцією. Одного з них поліцейські затримали в селищі Затока, а іншого – на автостанції в місті Білгород-Дністровський. У кімнаті, де вони проживали, правоохоронці виявили та вилучили викрадене майно", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні вказаного правопорушення та наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Нагадаємо, чоловік під час перебування у Черкаському відділі поліції завдав ножове поранення у спину поліцейському, а також поранив ще двох правоохоронців під час затримання. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП