ukenru
u-zaporizkiy-oblasti-aktivisti-blokuvali-robotu-elevatora

У Запорізькій області активісти блокували роботу елеватора

 • 11502 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Представники Трудової селищної ради та активісти блокували роботу господарства у Запорізькій області. Про це повідомив відділ комунікації обласної поліції, передає УНН.

"18 вересня до Новомиколаївського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про спробу рейдерського захоплення току в селі Новоукраїнка. З’ясувалося, що представники Трудової селищної ради та близько 15 активістів заблокували роботу елеватора. В якості аргументів вони використовували лише ксерокопію рішення суду", – йдеться в повідомленні.

На місці правоохоронці вилучили в активістів набої, нарізний карабін та ніж. Встановлюються всі обставини, опитуються учасники події. Вилучене направили на експертизу до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.206 (Протидія законній господарській діяльності) Кримінального кодексу України. У діях правопорушників також вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, у селищі Занки Харківської області на місцевому елеваторі сталася масова бійка зі стріляниною. У ній взяли участь кілька десятків людей. Внаслідок сутичок постраждали семеро осіб. 

У результаті суд взяв під варту 22 учасників конфлікту, а також керівника "Східного корпусу" Олега Ширяєва.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП