ukenru
u-zaporizhzhi-vkrali-kabeli-ukrtelekomu

У Запоріжжі вкрали кабелі "Укртелекому"

 • 9671 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. У Запоріжжі поліцейські викрили двох підозрюваних у крадіжці кабельної продукції ПАТ "Укртелеком". Вживаються заходи щодо затримання ще одного правопорушника. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Запорізької області.

"Вночі 20 квітня працівники патрульної поліції спільно з мобільною групою Вознесенівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області на місці скоєння злочину викрили підозрюваних у крадіжці кабельної продукції ПАТ "Укртелеком". З місця події вилучені речові докази", - йдеться в повідомленні.

Двох мешканців Запоріжжя затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також, близько 04:30 20 квітня,після спрацювання сигналізації у телефонному колодязі було виявлено крадіжку кабелю в Олександрівському районі Запоріжжя, який належить ПАТ "Укртелеком".

Поліцейські, виявив автомобіль на якому зловмисник намагався втекти з місця злочину. На вимогу працівників поліції зупинитися, авто продовжило рух. Тому під час переслідування поліцейським довелося застосувати табельну вогнепальну зброю по колесах. Після цього водій зупинив автомобіль, залишив його та втік. Ніхто не постраждав.

Транспортний засіб та речові докази було вилучено. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання правопорушника.

"Відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.2 ст.185 (крадіжка) та ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві судитимуть двох працівниць "Укртелекому", які заволоділи 830 тис. грн компанії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП