u-zaporizhzhi-v-pyatipoverkhivtsi-vibukhnuv-gaz

У Запоріжжі в п’ятиповерхівці вибухнув газ

 • 1767873 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. В одній з п’ятиповерхівок Дніпровського району Запоріжжя вибухнула газоповітряна суміш. Одна людина постраждала. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення Головного управління ДСНС України у Запорізькій області.

25 лютого в одній з квартир на 2 поверсі стався вибух газоповітряної суміші з подальшим руйнуванням конструкцій оселі. Внаслідок події травмувалася жінка, що мешкала в квартирі.

Цитат

«Як з’ясувалося у ході попереднього розслідування, в одній із сусідніх квартир перебувала сім’я. Чоловік, почувши вибух, згадав про правило двох стін, відвів доньку та дружину у ванну кімнату, а сам побіг у під’їзд у пошуках ймовірних постраждалих, аби надати їм допомогу. Там він побачив вибиті двері в сусідній квартирі, зайшов у неї, шукаючи власників. Чоловік виявив невелике займання шафи і підлоги, загасив його за допомогою підручних засобів. На підлозі помітив літню жінку, яку взяв на руки та відніс у ванну кімнату.

Потім, аби переконатися, що інші постраждалі в оселі відсутні, чоловік обійшов квартиру і почув шипіння з кухні. Сміливець відсунув газову плиту та перекрив вентиль, після чого викликав екстрені служби. Завдячуючи діям небайдужого запоріжця, вдалося запобігти подальшому витоку газу, що призвело б до ще більших масштабів руйнувань», - повідомили у ДСНС.

Вогнеборці, які прибули на виклик, вивели жінку з осередку небезпеки та передали медикам. 75-річну постраждалу госпіталізували каретою швидкої до лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Запоріжжі в п’ятиповерхівці вибухнув газ

     • 1767873 переглядiв

    Рік збройної агресії рф забрав життя 461 дитини

     • 1114203 переглядiв

    Російські загарбники обстріляли Харківську область

     • 1136654 переглядiв

    Окупанти 78 разів атакували Херсонщину - ОВА

     • 894909 переглядiв

    Ще плюс 660: Генштаб оновив інформацію про втрати окупантів

     • 1273283 переглядiв

    У Чорному морі - 7 ворожих кораблів

     • 1378157 переглядiв

    Російські загарбники обстріляли Миколаївщину

     • 1137189 переглядiв