ukenru
u-zaporizhzhi-perekinuvsya-choven-iz-pravookhorontsyami-ye-zagibliy

У Запоріжжі перекинувся човен із правоохоронцями: є загиблий

 • 10340 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 1 жовтня. УНН. У Запоріжжі на річці Дніпрі вчора перекинувся човен, внаслідок чого з нього випали дві людини. Один чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження, другий – загинув. Про це кореспонденту УНН повідомив прес-секретар прокуратури Запорізької області Андрій Рибальченко.

"30 вересня сталась подія на воді. Встановлено, що троє осіб пливли у човні, який потім перекинувся. У результаті чого з нього випало двоє чоловіків. Одна людина отримала тяжкі травми, друга — загинула. Наразі відомості про подію внесено до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил). Слідчим відділом прокуратури ведеться слідство", — повідомив Рибальченко.

Як кореспонденту УНН стало відомо з власних джерел, у човні перебували керівник Запорізького рибоохоронного патруля та працівники Управління захисту економіки. Голова рибоохорони отримав тяжкі тілесні ушкодження та був ушпиталений. А заступник начальника в Управління захисту економіки Нацполіції Запорізької області загинув. Його тіло знайшли о 16:40 працівники Аварійно-рятувального спецзагону ДСНС.

Нагадаємо, два моторні човни "Крим" зіткнулися на річці Дніпро у Херсонській області. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП