ukenru
u-zakarpatskiy-oblasti-zalishayutsya-znestrumlenimi-22-naselenikh-punkti

У Закарпатській області залишаються знеструмленими 22 населених пункти

 • 9064 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Внаслідок погіршення погодних умов (гроза, град, зливи) було пошкоджено покрівлі 866 будівель та 2 рази пошкоджено тверде покриття автодоріг місцевого значення на території Іршавського та Тячівського районів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДСНС у Закарпатській області.

"Станом на 18:00 залишаються знеструмленими 22 населених пункти, з них 12 частково", - сказано у повідомлені.

Протягом 13 червня для ліквідації наслідків негоди залучався особовий склад та техніка Управління ДСНС: 3 випадки порізки дерев, що впали та 1 випадок відкачування води з підвалу житлового будинку.

Загиблих та травмованих внаслідок негоди немає.

Як повідомляв УНН, станом на сьогоднішній ранок через ускладнення погодних умов - град, грозу і сильний вітер - знеструмлено 238 населених пунктів у семи областях України, а саме: Хмельницька – 61 н.п., Львівська – 59 н.п., Чернівецька – 48 н.п., Закарпатська – 42 н.п., Вінницька – 20 н.п., Черкаська – 5 н.п., Київська – 3 н.п. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Зокрема, в Іршавському та Тячівському районах Закарпатської області пошкоджено покрівлі 194 приватних будинків та 22 об’єктів соціального призначення у восьми населених пунктах.

Українські Національні Новини

Суспільство