ukenru
u-zakarpatskiy-oblasti-ponad-40-naselenikh-punktiv-zalishilisya-bez-svitla

У Закарпатській області понад 40 населених пунктів залишилися без світла

 • 9272 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Станом на 2 січня, від електропостачання відключено 41 населений пункт. На місцях працюють бригади РЕМ. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Закарпатській області, передає УНН.

"Станом на 09:30 02 січня від електропостачання відключено 41 населений пункт (12 повністю та 29 частково) у Хустському, Іршавському, Тячівському та Виноградівському районах. На місцях працюють бригади РЕМ", - йдеться у повідомленні.

Так, через налипання мокрого снігу відбулось падіння 7 дерев на проїжджі частини автошляхів та прибудинкові території в Іршавському, Мукачівському, Свалявському районах та м. Виноградів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці очікується невеликий сніг та ожеледиця

Також рятувальники надавали допомогу водіям транспортних засобів, які через ожеледицю не могли здолати складні ділянки доріг.

"Загалом, станом на 09:30 02 січня, підрозділи ДСНС надавали допомогу у вивільнені 4 транспортних засобів у Міжгірському районі, а також селах Ворочево та Лікіцари Перечинського району", - повідомили в прес-службі відомства.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій запевняють, що наразі заторів чи обмежень руху транспортних засобів на автошляхах та перевалах Закарпаття немає. Для розчищення доріг від Закарпатського облавтодору залучено 58 одиниць техніки та 67 працівників.

Нагадаємо, сьогодні, 2 грудня, у високогiр’ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей очікується значна сніголавинна небепека.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП