ukenru
u-yes-planuyut-prodovzhiti-sanktsiyi-proti-rf-sche-na-pivroku-zmi

В ЄС планують продовжити санкції проти РФ ще на півроку - ЗМІ

 • 9066 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Рада Євросоюзу планує наприкінці червня розглянути питання продовження ще на півроку санкції проти Російської Федерації (РФ). Про це написав у своєму Twitter журналіст “Радіо Свобода" у Брюсселі Рікард Йозвяк, передає УНН.

"Очікується, що в кінці червня ЄС планує продовжити економічні санкції щодо Росії. Шість місяців як завжди, хоча деякі наполягають на 12. Новий "дуже проросійський Італійський уряд" може поставити під загрозу весь режим санкцій, але на початку червня Велика сімка "повинна дати деякі вказівки Україні", - зазначив Йозвяк.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 травня про застосування санкцій проти деяких фізичних і юридичних осіб, пов'язаних з агресією Російської Федерації проти України. Відповідний указ №126 / 2018 від 14 травня з'явився на сайті Глави держави.

Як повідомляв УНН, позавчора держдума РФ прийняла закон "Про заходи впливу на недружні дії США та інших іноземних держав". Він набуде чинності з дня офіційного опублікування.

The eu is expected to prolong its economic sanctions on #Russia at the end of June. 6 months as usual even though some push for 12. A poss new very pro-Russian Ita gov might jeopardise the whole sanctions regime but the #G7 in early June should give some indications #Ukraine

— Rikard Jozwiak (@RikardJozwiak) 24 мая 2018 г.

Українські Національні Новини

Новини Світу