u-yakiys-moment-pochula-svist-ta-vibukh-na-chernigivschini-vorozhim-snaryadom-poranilo-volonterku

"У якийсь момент почула свист та вибух": на Чернігівщині ворожим снарядом поранило волонтерку

 • 23835 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Волонтерка із Сумщини, яка везла продовольчу гуманітарну допомогу, отримала осколкове поранення під час обстрілу окупантом Новгород-Сіверщині. Постраждалу прооперовано, загрози життю немає. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал голови Чернігівської обласної державної адміністрації В'ячеслава Чауса.

Цитата

«Вчора внаслідок обстрілу на Новгород-Сіверщині осколкове поранення в стегно отримала волонтерка із Сумщини. Наразі жінка прооперована, загрози життю нема. Пані Наталія везла продовольчу гуманітарну допомогу. У якийсь момент почула свист та вибух снаряду праворуч. Уламок від снаряду пробив праві пасажирські двері та влучив водійці в ногу. Жінка їхала сама. Вона затисла рану та дісталася до найближчого блокпосту, де військові надали першу медичну допомогу та доправили до лікарні», - ідеться у повідомленні Чауса.

Також він повідомив, що за добу в області чули 24 вибухи.

Нагадаємо

Російські військові обстріляли з мінометів Середину-Буду, що у Сумській області. Через цю атаку в місті численні пошкодження цивільної інфраструктури. Є поранений цивільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог вранці обстріляв Херсон: є загиблий та поранена

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Байден вдруге назвав Сі Цзіньпіна "диктатором"

     • 73093 переглядiв