ukenru
u-vyetnami-v-tsomu-rotsi-zareyestrovano-ponad-100-tis-vipadkiv-zarazhennya-likhomankoyu-denge

У В'єтнамі в цьому році зареєстровано понад 100 тис. випадків зараження лихоманкою денге

 • 10814 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Згідно з останньою статистикою Міністерства охорони здоров'я В'єтнаму, з початку поточного року по 29 липня кількість зареєстрованих в країні випадків зараження лихоманкою денге вже перевищило 105 тис. Епідемія забрала життя щонайменше 10 людей. Про це повідомляє УНН з посиланням на Сіньхуа.

За відомостями, більшість випадків зараження лихоманкою денге було зафіксовано на півдні В'єтнаму. Найсерйозніша епідемічна ситуація склалася в місті Хошимін - економічному центрі на півдні країни. МОЗ уже зажадав від місцевих закладів охорони здоров'я провести профілактичні заходи і надати медичну допомогу хворим.

На думку аналітиків, головними причинами спалаху епідемії стали спекотна і дощова погода в південній частині В'єтнаму і традиції місцевих жителів зі зберігання дощової води, що сприяє розмноженню комарів.

Генконсульство КНР в Хошиміні днями розмістило повідомлення на своєму сайті, попередивши китайських громадян, які працюють на півдні В'єтнаму або відвідують згадані райони, про небезпеку епідемії.

Як повідомляв УНН, в Лаосі стався спалах лихоманки денге .

Українські Національні Новини

Новини Світу