ukenru
u-vyaznitsi-pomer-zasnovnik-antivirusa-mcafee

У іспанській в'язниці помер засновник антивіруса McAfee

 • 28879 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Творця антивіруса McAfee Джон Макафі знайшли мертвим у каталонській в'язниці після схвалення його екстрадиції. Про це повідомляє УНН з посиланням на Eldiario.

Деталі

Американський магнат Джон Макафі, відомий створенням антивірусу McAfee, був знайдений мертвим у каталонській в'язниці Brians 2. Смерть ув'язненого настала через день після того, як Національний суд схвалив його екстрадицію до США, країни, яка вимагає від нього звинувачення у податкових злочинах, скоєних між 2016 і 2018 роками.

Міністерство юстиції Каталонії у своїй заяві запевняє, що "все вказує на те, що це може бути смерть від самогубства". Юстиція США звинуватила магната у звинуваченнях у різних передбачуваних злочинах ухилення від сплати податків. Загалом Макафі загрожувало десять років в'язниці, звинувачувану в тому, що він ошукав із казни своєї країни походження до чотирьох мільйонів доларів.

Додатково

Минулого тижня відбулася слухання Другої секції Кримінальної палати Національного суду, після якого після кількох місяців ув’язнення у в’язниці Brians 2 поблизу Барселони було дозволено його екстрадицію. Захист Макафі мав три дні, щоб подати апеляції на це рішення, хоча його відхід вважався надзвичайно ймовірним.

Кінокомпанія Warner Bros. зніме фільм про життя засновника компанії McAfee Джона МакАфі.

Українські Національні Новини

Новини Світу