ukenru
u-vru-ne-viklyuchayut-mozhlivosti-pozbavlennya-s-ribalki-deputatskoyi-nedotorkannosti

У ВРУ не виключають можливості позбавлення С.Рибалки депутатської недоторканності

 • 6562 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Верховна Рада України може проголосувати за позбавлення нардепа Сергія Рибалки депутатської недоторканності, у разі підтвердження інформації щодо володіння С.Рибалкою підприємством у Липецьку. Про це у коментарі УНН повідомив народний депутат від БПП Микола Паламарчук, коментуючи заяву Генпрокурора України Юрія Луценко щодо наявності у С.Рибалки підприємства у Липецьку (РФ).

"Якщо про це заявив Ю.Луценко - то, думаю, що у нього є серйозні підстави для таких заяв. Але лишити його депутатського мандату може лише ВР, не Генпрокурор. Якщо те, що заявив Юрій Віталійович, буде доведено, і буде направлено до відповідного комітету ВР - то думаю, що ВР проголосує за знаття депутатської недоторканності", - сказав він.

У свою чергу, народний депутат України, заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка Олексій Гончаренко заявив, що політичну оцінку бізнес-зв'язкам С.Рибалки мають дати виборці.

"Якщо це правда, то оцінку діям С.Рибалки мають давати виборці. Якщо це правда, то це є політично неприйнятним і саме виборці мають дати оцінку", - сказав він.

Нагадаємо, Генпрокурор Ю.Луценко заявив, що С.Рибалка має підприємство у Липецьку і виводить з України мільйони на офшорні компанії.

Українські Національні Новини

Політика