ukenru
u-vr-sogodni-prodovzhat-rozglyad-zakonoproektu-pro-rinok-zemli

У ВР сьогодні продовжать розгляд законопроекту про ринок землі

 • 14758 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. У Верховній Раді України на сьогоднішньому засіданні планують продовжити розгляд законопроекту №2178-10 про ринок землі. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний ВРУ.

Так, на пленарному засіданні нардепи планують продовжити розгляд у другому читанні законопроекту №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель в Україні.

Окрім того, передбачається розгляд у другому читанні законопроекту №2500 про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв'язку з прийняттям Закону України "Про запобігання корупції".

Також планують включити до розгляду проекти законів №3003 про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2020 році для участі у багатонаціональних навчаннях та №3015 про внесення змін до ЗУ "Про національну безпеку України".

Нагадаємо, Рада вже три пленарні дні розглядала законопроект про ринок землі. Відтак, на третій день було розглянуто понад 260 поправок до законопроекту. Загалом нардепи зупинилися на розгляді 483 поправки з-понад 4 тисяч поданих.

Українські Національні Новини

Політика