ukenru
u-vr-otsinili-shansi-na-sogodnishniy-rozglyad-u-zali-pitannya-antikoruptsiynogo-sudu

У ВР оцінили шанси на сьогоднішній розгляд у залі питання Антикорупційного суду

 • 8401 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Верховная Рада у сесійній залі, скоріше за все, не буде сьогодні розглядати законопроект про Вищий антикорупційний суд. Про це кореспонденту УНН повідомило обізнане джерело у Верховній Раді України.

"Сьогодні повинен відбутися ще один раунд переговорів стосовно найголовнішого моменту цього законопроекту – право вето для міжнародної ради експертів. Це буде увечері, тому сьогодні парламент, скоріш за все, не буде розглядати законопроект про Антикорупційний суд. Головне питання – відповідність його до Конституції. "Запустити" документ до сесійної зали – це просто його "завалити", - повідомив співрозмовник агентства.

Він додав, що якщо законопроект приймуть у такому вигляді, як він зараз є, то опозиційні партії, які виступають проти Антикорупційного суду, отримають "100% можливість знищити закон у КСУ".

"Тому зараз продовжуються консультації. Є розуміння, що законопроект потрібно приймати цього тижня – завтра почнемо, щоб у четвер вже прийняти. Не виключаю, що буде прийнято рішення працювати, поки не приймуть закон", - резюмувало джерело.

Нагадаємо, у БПП не виключили, що закон про Антикорупційний суд приймуть в червні.

Українські Національні Новини

Політика