ukenru
u-vms-zsu-prokomentuvali-zatrimannya-viyskovosluzhbovtsya-yakiy-khotiv-peredati-zbroyu-do-kiyeva

У ВМС ЗСУ прокоментували затримання військовослужбовця, який хотів передати зброю до Києва

 • 9782 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. У ВМС ЗС України оперативно вживають заходи щодо посилення контролю за зберіганням зброї, недопущення незаконного заволодіння нею. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-центрі Командування ВМС ЗСУ.

За наказом командувача ВМС ЗС України, у військових частинах вже вчора увечері і цієї ночі проведено додаткову перевірку наявності стрілецької зброї. Крім того призначено службове розслідування, покликане з’ясувати обставини, які сприяли скоєнню правопорушення. У ВМС ЗС України різко засуджують ганебний вчинок військовослужбовця. Подібне правопорушення у ВМС ЗС України є поодиноким фактом, але воно переконливо доводить неприпустимість поєднання виконання службових обов’язків з тими чи іншими політичними вподобаннями, зазначили у відомстві.

У Командуванні ВМС ЗС України сподіваються на об’єктивне розслідування даного факту, і переконані в тому, що винні посадові особи будуть притягнуті до відповідальності.

Нагадаємо, затриманий матрос проходить службу в одній із військових частин ВМС ЗС України. Військовослужбовець був призваний за контрактом одним із районних військових комісаріатів м.Одеси у лютому 2015 року.

Як повідомляв УНН, контрактник, який хотів завезти автомати до Києва, планував докупити кулемети.

Українські Національні Новини

Політика