u-vinnytsi-zitknulysia-fura-z-busom-postrazhdala-dytyna

У Вінниці зіткнулися фура з бусом, постраждала дитина

 • 22539 переглядiв

У Вінниці зіткнулися вантажівка та бусом, внаслідок чого постраждав 12-річний хлопчик; поліція розслідує аварію за статтею Кримінального кодексу про порушення правил безпеки дорожнього руху.

У Вінниця вантажіка під час розвороту зіштовхнулася з автівкою. Внаслідок ДТП постраждав 12-річний хлопчик. Слідчі встановлюють причини та обставини аварії. Про це УНН повідомляє із посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.

Деталі

Аварія сталась на вулиці Немирівське шосе 2 грудня близько 10.20.

За попередньою інформацією, 35-річний житель Полтавської області на вантажівці МАN рухався вулицею Немирівське шосе та на регульованому перехресті з вулицею Покровською під час розвороту ліворуч з правої смуги зіштовхнувся з автомобілем Mercedes Benz, за кермом якого був 43-річний житель Вінниці.

Унаслідок ДТП пасажира автомобіля Mercedes Benz, 12-річного сина водія госпіталізували до лікарні.

Зазначається, що водії були тверезі. За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Нагадаємо

Міжнародний автобус з Києва до Варшави на автотрасі до кордону зіткнувся з вантажівкою напередодні ввечері, водій та пасажирка автобуса отримали ушкодження, їх не госпіталізовували. 

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Вінниці зіткнулися фура з бусом, постраждала дитина

     • 22539 переглядiв

    Тіло 7-річного хлопчика знайшли у заплаві річки на Київщині

     • 21131 переглядiв

    “Ніч – наш час”: ГУР показало, як тренується “Kraken”

     • 21763 переглядiв

    Суд залишив без змін вирок ексголові Державіаслужби

     • 19287 переглядiв