ukenru
u-vinnitsi-organizovano-visim-yalinkovikh-bazariv

У Вінниці організовано вісім ялинкових базарів

 • 17438 переглядiв

ВІННИЦЯ-КИЇВ. 17 грудня. УНН. З 15 грудня у Вінниці почали працювати ялинкові базари. Проте наразі там можна придбати лише штучні дерева та іграшки. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр повідомила заступник директора департаменту адміністративних послуг ВМР Людмила Перова.

“У Вінниці організовано вісім ялинкових базарів і на трьох ринках будуть продавати новорічні дерева. Ялинку та сосни ще не завезли. Вже десь з 19 грудня почнеться торгівля ними. Коштуватимуть дерева в середньому по сто грн”, — розповіла Л.Перова.

А от композиції у вигляді дерева з гілочок ялинки у місті вже можна придбати. Коштують вони від 30 до 120 грн, в залежності від розміру.

У Вінницькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства кажуть, що новорічні дерева уже можна придбати у лісництвах та держлісгоспах.

“Живу ялинку чи сосну вони продають в середньому за 73 гривні. У Вінниці торгівлю ялинками буде організовано на вулицях Космонавтів, Замостянській, на ринках „Лісопарк“, „Урожай“, на проспекті Юності. Всього ж лісогосподарські підприємства обласного управління лісового та мисливського господарства приготували для реалізації у 2016 році понад 60 тисяч новорічних красунь”, — повідомили в прес-службі Вінницького ОУЛМГ.

Як повідомляв УНН, новорічну ялинку у Запоріжжі можна придбати від 350 до 750 грн

Українські Національні Новини

Суспільство