ukenru
u-vidviduvacha-magazinu-v-mikolayevi-viyavili-tri-granati

У відвідувача магазину в Миколаєві виявили три гранати

 • 10065 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. В одному із магазинів у Миколаєві виявили чоловіка, який при собі мав три гранати РГД-5. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області, передає УНН.

"Сьогодні, 3 червня, близько 9:00 до Корабельного відділу поліції зателефонували місцеві мешканці з повідомленням про те, що в одному з магазинів, розташованому по вул. Знаменська у Корабельному районі, у невідомого чоловіка з кишені видно предмети, схожі на гранати", – йдеться в повідомленні.

На місце події прибули слідчо-оперативна група, вибухотехніки та рятувальники. Вони оточили район можливої небезпеки. Виявилося, що 57-річний місцевий мешканець дійсно мав при собі три гранати РГД-5.

Зловмисника затримали. Від дачі будь яких пояснень він відмовляється. Небезпечні предмети вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчі Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Покарання за цей злочин – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі призначено проведення відповідних експертиз, очікуються висновки фахівців, за результатами яких буде вирішуватися питання про притягнення зловмисника до відповідальності. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, в Ужгороді місцевий мешканець, що є підозрюваним у незаконному поводженні зі зброєю, намагався продати гранату та патрони

Українські Національні Новини

Кримінал та НП