ukenru
u-ventilyatsiyi-na-fabritsi-v-chernigovi-zagorilisya-zalishki-vid-tkanini

У вентиляції на фабриці в Чернігові загорілися залишки від тканини

 • 12702 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. У вентиляції на підприємстві в Чернігові загорілися залишки, що накопилися від виробництва тканини, тління розповсюдилось на довжину близько 40 метрів. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу управління ДСНС України у Чернігівській області.

Повідомлення про загоряння на підприємстві "Інталтекс-мірина" на вул. Івана Мазепи, 66 в обласному центрі рятувальники отримали 11 січня о 14:34.

"Займання виникло в цеху фільтрової камери, зокрема в металевому вентиляційному повітропроводі, де відбувалось тління відкладень, що накопилися від виробництва тканини, яке до прибуття рятувальників розповсюдилось на довжину близько 40 метрів. Безпосередньо в цеху фільтрової камери та на технічному поверсі відбувалось значне задимлення", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі загорівся дах ресторану

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 36 рятувальників та 9 одиниць спеціальної техніки.

Під час проведення розвідки рятувальники у апаратах захисту органів дихання та зору на технічному поверсі виявили осередок загоряння та о 16:38 його локалізували, а о 18:34 остаточно ліквідували.

Жертв та постраждалих немає.

За попередніми даними, причиною виникнення загоряння послужило порушення правил пожежної безпеки під час проведення вогневих робіт з технічного демонтажу вентиляційних повітропроводів. За фактом пожежі проводиться розслідування.

Нагадаємо, пожежа сталася у столичному торговельному центрі.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП