ukenru
u-velikiy-britaniyi-sadivnik-vigrav-1-mln-funtiv-sterlingiv-u-lotereyu

У Великій Британії садівник виграв 1 млн фунтів стерлінгів у лотерею

 • 10110 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Двадцятишестирічний житель Уельсу (Велика Британія) Джейкоб Ходж виграв 1 млн фунтів стерлінгів (майже 1,4 млн дол.) у лотерею. Про це повідомляє видання Mirror, передає УНН.

Щасливчик відразу ж обзавівся автомобілем своєї мрії - Audi RS3 вартістю 45 тис. фунтів стерлінгів (60 тис. дол.). До виграшу він не міг собі дозволити жити під одним дахом зі своєю дівчиною і їх 3-річним сином. Тепер же він, нарешті, зможе купити для своєї сім'ї будинок, про який так давно мріяв. Крім того, Джейкоб хоче здійснити ще одну свою мрію.

"Серед іншого, я планую витратити гроші на себе. Наприклад, я давно хотів відбілити зуби. Тепер я можу дозволити собі цю процедуру. Вона коштує не мало - 3 тис. фунтів стерлінгів (4 тис. дол.)", - розповів він.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають у лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів "Лото-Забава" налічує вже 289 щасливчиків, яким вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Лише цього року в Україні з'явилося 10 нових мільйонерів завдяки цій державній лотереї.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, забезпечення освіти для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваної відпустки в різних куточках України або за кордоном. Більшість українців ставляться до раптово виграних грошей як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і, певною мірою, альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Нагадаємо, нещодавно переможець тиражу №904 від 4 грудня 2016 року лотереї "Лото-Забава", будівельник з Черкаської області Володимир Квач, поділився з журналістами тим, як змінилося його життя після виграшу 1 мільйона гривень. Він уже зробив капітальний ремонт у будинку, придбав новий автомобіль і вперше з'їздив із сім'єю на море.

Українські Національні Новини

Новини Світу