ukenru
u-vaks-ogolosili-obvinuvalniy-akt-u-spravi-suddiv-golosiyivskogo-raysudu

У ВАКС оголосили обвинувальний акт у справі суддів Голосіївського райсуду

 • 12630 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. У Вищому антикорупційному суді оголосили обвинувальний акт у справі про обвинувачення колишніх суддів Голосіївського райсуду столиці в отриманні неправомірної вигоди. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

"Прокурор САП у Вищому антикорупційному суді оголосив обвинувальний акт у справі про обвинувачення колишніх суддів Голосіївського районного суду столиці в отриманні неправомірної вигоди… Наступне засідання – 31 жовтня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, на засіданні колегія суддів розглянула та відмовила в задоволенні ряду клопотань сторони захисту, що стосувались відводу прокурорів та суддів.

Нагадаємо, Антикорупційний суд призначив до розгляду справу про обвинувачення колишніх суддів Голосіївського райсуду столиці.

Як повідомлялося раніше, у листопаді 2018 року за клопотанням САП Вищою радою правосуддя суддю Голосіївського районного суду Києва було відсторонено від здійснення правосуддя. А у вересні 2019 року за скаргою детективів НАБУ вказаного суддю звільнено із займаної посади.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП