ukenru
u-tsvk-nazvali-zagalnu-kilkist-inozemnikh-sposterigachiv-na-vibori-do-vr

У ЦВК назвали загальну кількість іноземних спостерігачів на вибори до ВР

 • 8996 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Загальна кількість спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій, що планують спостерігати за виборами до українського парламенту, наразі становить 252 особи. Про це повідомила секретар Центральної виборчої комісії Наталія Бернацька під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Щодо реєстрації ЗМІ, які висвітлюють виборчий процес: на даний момент зареєстровано 47 ЗМІ, з них 35 вітчизняних та 12 зарубіжних, але все це – невисокі цифри в порівнянні з 2014 роком", - сказала Бернацька.

З її слів, крім того, на виборах до парламенту наразі вже зареєстровано 163 українських національних ГО, що бажають долучитись до спостереження за голосуванням, в порівнянні з 2014 роком, коли було допущено тільки 37.

"Загальна кількість спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій поки невисока – 252 особи. Але цей процес триватиме ще декілька тижнів, тому якщо активність посольств і інших міжнародних організацій проявиться – ми відкриті і чекаємо, щоб поділитись інформацією", - сказала вона.

Як повідомляв УНН, суд розглядає два позови від партій проти ЦВК

Українські Національні Новини

Політика