ukenru
u-tsvk-gotuyutsya-bez-zvolikan-i-prozoro-pidrakhuvati-golosi-ukrayintsiv

У ЦВК готуються без зволікань і прозоро підрахувати голоси українців

 • 7537 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. В Україні справилися із формуванням складів дільничних виборчих комісій з виборів Президента України у другому турі голосування 21 квітня, наразі Центральна виборча комісія слідкує за процесом, координує його і готується виконати зобов'язання без зволікань і прозоро провести підрахунок голосів українців. Про це заявила голова ЦВК Тетяна Сліпачук у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні дійсно важливий день – сьогодні країна визначиться і обере Президента України... ЦВК намагалася зробити все для того, щоб кожний виборець не тільки мав зробити вибір, але і для того, щоб цей вибір був усвідомлений", - вказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: найважливіше (трансляція)

Сліпачук відзначила важливість того, щоб громадяни України виважено ставилися до виборів, щоб вони розуміли, що ЦВК стоїть на сторожі їх прав і інтересів, та виконували свій громадянській обов’язок із впевненістю, що їх голос враховано.

"Так, за цей незначний проміжок між 31 березня і 21 квітня перед нами, часом, поставали неймовірні виклики. Ми справилися і з формуванням складів дільничних комісій, і неймовірно суспільно "гарячою" темою дебатів між кандидатами на пост Президента", - додала вона

"ЦВК, своєю чергою, слідкує за процесом, координує його і готується виконати зобов'язання без зволікань і прозоро провести підрахунок голосів українців", - підсумувала Сліпачук.

Другий тур виборів Президента України проходить у неділю, 21 квітня. Виборчі дільниці відкрились о 8:00 та закриються о 20:00.

Українські Національні Новини

Політика