ukenru
u-tsentri-kiberbezpeki-velikoyi-britaniyi-nazvali-odni-z-naybilsh-nenadiynikh-paroliv

У Центрі кібербезпеки Великої Британії назвали одні з найбільш ненадійних паролів

 • 11327 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Британські футбольні вболівальники повинні уникати назви своїх улюблених команд, придумуючи пароль в Інтернеті, передає УНН, посилаючись на Bloomberg.

Так, згідно з дослідженнями, опублікованими Національним центр кібербезпеки Великобританії (NCSC) в неділю, "Ліверпуль", "Челсі", "Арсенал", "Манчестер Юнайтед" і "Евертон" - це паролі, які були зламані сотні тисяч разів.

Використання чисел ще більш ризиковано, особливо якщо це 123456. Дослідження показало, що серія чисел була найбільш зламаним паролем, через що 23,2 мільйона осіб у всьому світі зазнали зломів.

"Використання важко вгадуються паролів - це сильний перший крок, і ми рекомендуємо об'єднати три випадкових, але запам'ятовуються слова. Використовуйте слова, які запам'яталися вам, щоб люди не могли вгадати ваш пароль", - радить технічний директор центру Ян Леві.

Якщо ваша ідея для незабутнього пароля - це ім'я вигаданого персонажа, тога вам, можливо, захочеться переглянути свій вибір, адже на паролі "Pokemon" і "Tigger" разом припадає понад 500 000 злому в мережі, в той час як паролі-імена зірок репу , такі як 50cent або Eminem, ставали жертвами 350 000 раз, пише Bloomberg.

І все ж, згідно з дослідженням, на п'ять команд Прем'єр-ліги довелося більше трьох чвертей мільйона зломів.

NCSC також опублікував своє перше британське кібер-опитування, яке показало, що 70% британців вважають, що вони стануть жертвами кіберзлочинності протягом наступних двох років, а 42% очікують втратити гроші через шахрайство в Інтернеті до 2021 року. Тільки 15% опитаних відчували, що вони знають достатньо про те, як захистити себе від шкідливої онлайн-діяльності, в той час як кожен третій покладається на допомогу друзів і сім'ї.

Як повідомляв УНН, Microsoft повідомила про злом сервісу Outlook хакерами.

Українські Національні Новини

Технології