ukenru
u-trokh-rayonakh-kiyeva-vidklyuchili-garyachu-vodu

У трьох районах Києва відключили гарячу воду

 • 15885 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. У Києві 22 квітня розпочалися гідравлічні випробування тепломереж. Вони вже проходять у трьох районах міста, у зв'язку з чим гаряче водопостачання призупинили у 54 будівлях. Про це повідомили у прес-службі КП "Київтеплоенерго", передає УНН.

"Гідравлічні випробування теплових мереж у м. Києві будуть проводитися з квітня по серпень, включно. Проведення гідравлічних випробувань заплановане у всіх районах столиці для того, щоб випробувати теплові мережі на міцність та уникнути підвищеної аварійності під час старту опалювального сезону. Проведення гідравлічних випробувань знижує аварійність в опалювальний період", - зазначили у "Київтеплоенерго".

Гідравлічні випробування передбачають перевірку тепломереж на міцність і щільність.

Цього року гідравлічні випробування почалися 22 квітня. Вони будуть проводитися поетапно по кожній зоні всіх котелень відповідно до затвердженого графіку.

Як передбачено, на окремій ділянці гідравлічні випробування триватимуть близько двох тижнів. На цей час відповідні теплові пункти відключатимуться, а подача гарячого водопостачання тимчасово припинятиметься.

Якщо буде виявлено велику кількість пошкоджень, одразу після випробувань теплових мереж будуть проводитися ремонтні роботи.

Станом на 22 квітня гідравлічні випробування розпочато у трьох районах м. Києва: Шевченківському, Деснянському та Голосіївському.

"У зв’язку з цим, послуги з гарячого водопостачання тимчасово припинено у 54 будівлях, з них: 48 житлових будинків, 3 дитячих садки, 2 школи та 1 відомство", - додали у "Київтеплоенерго".

Нагадаємо, у Києві через пошкодження у двох теплових камерах Солом’янського району без опалення та гарячої води залишилось 327 будівель.

Українські Національні Новини

Київ