u-trokh-oblastyakh-v-ukrayini-zaprovadzheno-viyalovi-vidklyuchennya-elektroenergiyi

У трьох областях в Україні запроваджено віялові відключення електроенергії

 • 261583 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. У Кіровоградській, Запорізькій, Дніпропетровській областях введено в дію графік аварійних відключень споживачів електричної енергії через пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури України. Про це повідомляє ПрАТ "Кіровоградобленерго", передає УНН.

Цитата

«У зв'язку з пошкодженнями об'єктів енергетичної інфраструктури України, для забезпечення належних рівнів напруг в електромережах Дніпровського регіону (Кіровоградська, Запорізька, Дніпропетровська області), 17 жовтня 2022 року о 07 годині 15 хвилин, диспетчером Регіонального диспетчерського центру Дніпровського регіону введені в дію Графіки аварійних відключень (ГАВ) споживачів електричної енергії по ПрАТ "Кіровоградобленерго" на 2022-2023 роки», - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Повідомляється, що тривалість перерви в електропостачанні споживачів під час відключення за ГАВ становить 2 години, але за погодженням з місцевими органами виконавчої влади може становити більший період часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Енергоатомі заявили, що росія застосовує нову тактику ядерного шантажу

«У разі значного дефіциту генеруючої потужності в ОЕС України допускається багаторазове відключення одних і тих самих ліній за Графіками аварійних відключень з перервою між відключеннями на 1 - 2 години», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Резніченко вранці повідомляв, що російська ракета вдарила по об’єкту енергетичної інфраструктури Дніпропетровщини.

На Дніпропетровщині вранці провели відключення електроенергії для стабілізації енергосистеми на тлі ворожих атак на енергетичну інфраструктуру.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ефіопія пообіцяла захопити аеропорти та інші об'єкти у Тиграї

     • 214547 переглядiв

    Наші повертаються додому: Україна звільнила з полону 108 жінок

     • 189698 переглядiв