ukenru
u-transparency-international-zaklikali-nabu-rozsliduvati-prikhovuvannya-r-nasirovim-britanskogo-gromadyanstva

У Transparency International закликали НАБУ розслідувати приховування Р.Насіровим британського громадянства

 • 18440 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Transparency International Україна закликає Національне антикорупційне бюро України розпочати досудове розслідування щодо приховування інформації про наявність у голови ДФС Романа Насірова британського громадянства з 2012 року, передає УНН із посиланням на прес-службу організації.

"Насіров вніс завідомо неправдиві відомості до офіційних документів й надалі використовував "підробку" для отримання допуску до державної таємниці. У діях голови ДФС вбачаються ознаки злочину, передбачених частиною 1 статті 366 КК України", - йдеться у листі організації на ім'я директора НАБУ Артема Ситника.

Як повідомляв УНН, Солом’янський районний суд Києва обрав Р.Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави. 2 березня голові ДФС Роману Насірову вручили повідомлення про підозру.

Нагадаємо, у Солом’янському районному суді Києва прокурор САП надав суду інформацію про те, що тимчасово відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров має ще громадянство Британії.

Українські Національні Новини

Політика