ukenru
u-trampa-sposterigayutsya-legki-simptomi-covid-19-biliy-dim

У Трампа спостерігаються легкі симптоми COVID-19 - Білий дім

 • 12743 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. У президента США Дональда Трампа спостерігаються легкі симптоми після отримання позитивного результату тесту на коронавірус. Про це заявили офіційні особи адміністрації американського президента в п'ятницю, передає УНН з посиланням на Reuters.

Крім того, за словами представника Білого дому, син подружжя Трамп Беррон дав негативний результат.

Так, згідно із заявою Білого дому, Трамп працює ізольовано, щоб не заразити інших. Міністр фінансів Стівен Мнучін і глава адміністрації Білого дому Марк Медоуз заявили, що у 74-річного президента виявлялися легкі симптоми. Більше подробиць вони не повідомили.

Крім того, відомо, що віце-президент Майк Пенс і його дружина дали негативний результат на вірус. Офіційний представник Білого дому сказав, що Пенс буде працювати зі своєї резиденції в декількох милях від Білого дому, а його персонал тримається окремо від співробітників Трампа "через зайву обережність".

Нагадаємо, сьогодні стало відомо що президент США Дональд Трамп на його дружина Меланія Трамп отримали позитивний тест на COVID-19.

Раніше Трамп заявив, що разом з дружиною Меланією буде дотримуватися карантину через виявлений COVID-19 у його радниці Хоуп Хікс, поки чекає результатів тесту на коронавірус.

Українські Національні Новини

Новини Світу