ukenru
u-ternopoli-zakrili-9-nelegalnikh-gralnikh-zakladiv

У Тернополі закрили 9 нелегальних гральних закладів

 • 9755 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Правоохоронці Тернопільської області припинили незаконну діяльність 9 гральних закладів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області, передає УНН.

Зазначається, що нелегали діяли у Тернополі та маскували свою діяльність під пункти розповсюдження державних лотерей.

"У приміщеннях, де продавали лотерейні квитки, клієнтам надавали доступ до азартних ігор, використовуючи комп'ютерну техніку та мережу Інтернет", - розповіли у прокуратурі.

За результатами проведених обшуків правоохоронці виявили та вилучили докази протиправної діяльності організаторів незаконного бізнесу - комп’ютерну техніку, цифрові носії інформації, мобільні телефони, готівкові кошти. Обшуки проводилися на підставі ухвал слідчого судді.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом - ред.) триває.

А тим часом столична поліція роками розслідує кримінальні провадження за аналогічними фактами. Однак, результатів немає.

Під час останнього рейду журналісти виявили 5 незаконних азартних закладів у різних районах столиці. Однак, поліція не змогла закрити жоден з них. Йдеться зокрема про заклади за адресами:

· Героїв Сталінграду, 6;

· Парково-Сирецька, 1;

· Вадима Гетьмана, 2;

· Чоколівський бульвар, 37;

· Басейна, 10.

Один з нелегальних азартних клубів було виявлено і в Борисполі Київської області за адресою Київський шлях, 127/10.

При чому нелегали розгорнули свою діяльність за 7 хв їзди від Головного районного управління поліції. Правоохоронці кажуть, що про клуб знають, але третій рік поспіль ніяк не можут встановити його власника

Українські Національні Новини

Кримінал та НП